sl-SIhr-HRhr-BA
Language
Search
Search ×

image
Povećana  produktivnost

Novi poboljšani dodaci, kao što je uvlakač dokumenata PD-7170, uvelike povećavaju brzinu ispisa i kapacitet uvlakača i ladica (320 originala u uvlakaču za skeniranje). Koristi ultrazvučne i optičke senzore za pouzdanu kvalitetu.

image
Jednostavnost  uporabe

S novim pojednostavljenim korisničkim sučeljem, TASKalfa 3554ci i 2554ci kombiniraju jedinstveni dizajn proizvoda s intuitivnim značajkama. Zajedno donose potpuno ugodno iskustvo ispisa.

image
Maksimalna zaštita

Vaši uređaji uvijek će biti opremljeni najnovijim sigurnosnim rješenjima i ažuriranjima. Možete biti sigurni da vaši vrijedni podaci uživaju najbolju zaštitu.

image
Osobni dodir

Uz funkcionalnosti temeljene na umjetnoj inteligenciji, serija TASKalfa 3554ci vam omogućuje učinkovitu personalizaciju dokumenata. Za još bolji učinak, novi uređaji vam nude mogućnost popravljanja fotografija niske rezolucije.


image

Brzine ispisa i skeniranja

Nova TASKalfa 3554ci korisnicima nudi brzinu ispisa od 35 stranica u minuti (crno-bijelo/u boji), što je više od prethodnika TASKalfa 3253ci. Brzina skeniranja od 200 slika u minuti (crno-bijelo/u boji) predstavlja povećanje od 11% u odnosu na svog prethodnika.


image

Povećani kapacitet

Serija TASKalfa 3554ci dizajnirana je za veće zadatke. Kapacitet uvlakača za skeniranje povećan je za 18,5% na 320 listova. Što manje vremena trošite na dodavanje papira, to će više vremena ostati za važnije zadatke.


image

Potrošnja energije (Sleep mode – Stanje mirovanja)

U stanju mirovanja, serija TASKalfa 3554ci troši maksimalno 0,5 W energije, što je značajno smanjenje od 0,7 W u odnosu na TASKalfa 3253ci seriju. Uz poboljšanu središnju procesorsku jedinicu (CPU), korisnici mogu povećati svoju produktivnost uz manju potrošnju energije, čime se smanjuje utjecaj na okoliš.


image

Toner (mono / boja)

Standardni kapacitet tonera je povećan. Crni toner je povećan sa 25.000 na 30.000 ispisa, a toner u boji s 15.000 na 20.000. Želite više ispisivati i smanjiti broj zamjena tonera? Da molim!


image

Sigurnost

Nova serija TASKalfa 3554ci donosi niz novih sigurnosnih poboljšanja, uključujući mogućnosti upravljanja sigurnosnim zapisnicima, automatsku provjeru valjanosti certifikata, poboljšane komunikacijske protokole i enkripciju e-pošte. Neprestano poboljšavamo zaštitu vaših podataka.


image

Umjetna inteligencija

Serija TASKalfa 3554ci opremljena je potpuno novim funkcijama temeljenim na umjetnoj inteligenciji. Između ostalog, omogućuje korisnicima da istaknu rukom napisane bilješke na dokumentu, kao i da automatski pretvore slike niske razlučivosti u profesionalnu kvalitetu.

Želite saznati više o multifunkcijskim uređajima TASKalfa 3554ci?


Telefon: (01) 6185 824

image

Korisničko sučelje - jednostavno, intuitivno i učinkovito

Upravljačka ploča razvijena je u skladu s najnovijim standardima u industriji i dizajnom nalikuje tabletima, a slično je i korisničko iskustvo.

Serija TASKalfa 3554ci je prvi Kyocerin multifunkcijski uređaj, koji se može pohvaliti novim jednostavnim korisničkim sučeljem dizajniranim da olakša rad s uređajem i postigne veću poslovnu učinkovitost. 


Pogledajte prezentacijski video >> 

Najbolja sigurnost u svojoj klasi

  • S/MIME (Secure / Multipurpose Internet Mail Extensions)
  • SCEP (Automatska potvrda ažuriranja)
  • OCSP/CRL (Online Certificate Status Protocol/Certificate Revocation)
  • SIEM (Security Information and Event Management)
  • Podržava TLS verzija 1.3


Pogledajte prezentacijski video >> 
image
image

Umjetna inteligencija

Novi multifunkcijski uređaji TASKalfa 2554ci i 3554ci donose korisne inovacije koje korisnicima olakšavaju rad, omogućuju brže obavljanje zadataka i pomažu u povećanju učinkovitosti. Između ostalih:

• Funkcija Super Resolution, temeljena na umjetnoj inteligenciji, omogućuje korisnicima da udahnu novi život i poboljšaju kvalitetu fotografija niske razlučivosti.

• Prilikom skeniranja postoji mogućnost isticanja rukom napisanih bilješki ili istaknutih mjesta na dokumentu.


Saznajte više u videu ispod ili na YouTube kanalu poduzeća Xenon forte!

Želite saznati više o multifunkcijskim uređajima TASKalfa 3554ci??


Telefon: (01) 6185 824

O nama

XENON FORTE - ZAGREB d.o.o.
Slavonska avenija 24/6
10 000 Zagreb
Tel.:  +385 1 6185-824
Fax.: +385 1 6185-825
info@xenon-forte.hr


Skupina Xenon forte

Grupa poduzeća Zagreb, Podgorica i Sarajevo) brine o marketingu, tehničkoj podršci i distribuciji proizvoda Kyocera, Synology, Trodat, KAI i Mede8er na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. 

www.xenon-forte.si
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

Novosti

Želim primati novosti iz programa Kyocera:
Copyright 2023 by Xenon-Forte Uvjeti korištenja Privacy Statement
Back To Top